10 HAZİRAN 2024 SERBEST STİL (DANS ŞOV) TÜRKİYE ŞAMPİYONASI SPORCU KAYITLARI

10 HAZİRAN 2024 SERBEST STİL (DANS ŞOV) TÜRKİYE ŞAMPİYONASI SPORCU KAYITLARI

2024 yılı faaliyet programımızda yer alan Serbest Stil Dans Şov Türkiye Şampiyonası Işıl Sözügüzel Spor Kulübü organizatörlüğünde 10 Haziran 2024 tarihinde BAOB (Bursa Akademik Odalar Birliği) Salonu’nda Bursa’da yapılacaktır.

SPORCU LİSANS VE YARIŞMA KAYITLARI

KAYIT AÇILIŞ TARİHİ: 29 NİSAN 2024

KAYIT KAPANIŞ TARİHİ: 29 MAYIS 2024

Yarışmalara katılacak kulüplerimizin ve sporcularımızın 2023-2024 sezonuna ait tescil ve vize işlemlerinin olması gerekmektedir.

Şampiyonanın ön kayıtları için aşağıda bulunan Yarışma Kayıt Formunu 29 Mayıs 2024 Çarşamba gününe kadar bilgi@tdsf.org.tr adresine göndermeleri gerekmektedir.

 

ÖNEMLİ BİLGİLENDİRME

* Kulüpler, Gençlik ve Spor İl Müdürlüklerinden “Yeni Sporcu” lisans işlemlerini tamamlayan sporcularını Federasyon KULÜP PORTALI “YENİ SPORCU modülü üzerinden lisans veri girişlerini 24 Mayıs 2024 Cuma gününe kadar yapmaları gerekmektedir. Mevcut sporculardan lisans işlemleri tamamlanan sporcular için ise, KULUP PORTALI “SPORCU LİSTESİ” modülünden ilgili sporcunun kaydını açıp vize yılı güncellemesi yapılabilir. 

Yarışmalara ferdi olarak katılacak sporcular ise salon ve antrenör bilgilerini aşağıda yer alan sporcu bilgi formu ile birlikte 24 Mayıs 2024 tarihine kadar  bilgi@tdsf.org.tr e-posta adresine göndermeleri gerekmektedir. Aksi takdirse antrenör ve salon bilgisi bulunmayan sporcuların kayıt işlemleri alınmayacaktır.

* 2023-2024 sezonu Sporcu Lisans, Vize ve Transfer işlemlerini bağlı bulundukları Spor İl Müdürlüklerinden tamamlayan sporcular söz konusu yarışmaların ön kayıtlarını yapabileceklerdir.

YARIŞMA KAYIT ÜCRETLERİ HAKKINDA

Şampiyonaya katılacak sporculardan herhangi bir kayıt ücreti alınmayacaktır.

Sporcu haricindeki diğer giriş bilgileri için yarışma organizatörü Işıl Sözügüzel Spor Kulübü yetkilisi Ebru EKİN, (0546 297 33 96 yada 97) iletişime geçilecektir.

 

KULÜP  PORTALI

http://www.dansfederasyonu.com/kayitdans/kulup_portal.asp

* Kulüp portalına giriş, Kulüp Yetkilisi Adı Soyadı, Şifre ve Kulüp Sicil Numarası ile yapılmaktadır.

* Kulüpler yetkilileri Federasyondan daha önce şifre aldıysa o şifrelerini kullanabilir, almadıysa Federasyonu arayıp şifre istemeleri gerekmektedir.

* Kulüp sicil numaranızı bilmiyorsanız Federasyonu arayarak öğrenebilirsiniz.

 

Sporcu Bilgi Formu İçin Tıklayınız…

Ferdi Sporcular İçin: SALON-ANTRENÖR BİLGİ FORMU

Dans Şov Takım Yarışmaları Kayıt Formu İçin: Tıklayınız... 

 

 



Haber Okunma Sayısı: 147