20-23 HAZİRAN 2024 MODERN-SHOW-JAZZ DANS TÜRKİYE ŞAMPİYONASI SPORCU LİSTELERİ VE YARIŞMA PROGRAMI

20-23 HAZİRAN 2024 MODERN-SHOW-JAZZ DANS TÜRKİYE ŞAMPİYONASI SPORCU LİSTELERİ VE YARIŞMA PROGRAMI

20-23 Haziran 2024 tarihlerinde Europark Hotel Kongre Merkezi Bursa’da yapılacak olan Modern & Çağdaş, Show Dance ve Jazz Dance Türkiye Şampiyonasına ön kayıt yapan sporcuların listesi ve yarışma programı aşağıda yayınlanmıştır

İlgililere duyurulur.

 

MÜZİK

Yarışma müziklerini sporcu listelerinde  ilan edilen sırt numaraları ile birlikte, grup adı, varsa koreografi adı ile birlikte 16 Haziran 2024 Saat 19:00'a kadar tdsfmoderndans@gmail.com adresine mp3 formatında e-mail ile gönderilmesi gerekmektedir.

 

YARIŞMA KAYIT VE SIRT NUMARALARI

Sırt numaraları sporcu listelerinde belirtilmiştir. Yarışma kaydı esnasında verilmeyecektir.

Modern, Show, Jazz Yarışmalarına katılacak her bir grup, formasyon, solo  ve duo disiplinleri için ayrı ayrı sırt numarası verilmiş olup, yarışma müziklerini gönderirken  sporcunun yarışacağı her bir branş ve disiplin belirtilmesi gerekmektedir. (Örnek: Jazz Solo  (Sırt numarası)  Jazz Duo (Sırt numarası), Modern Solo (Sırt numarası, Modern duo (Sırt numarası Show Solo (Sırt numarası...vs)

Sporcuların sırt numaraları projeksiyon ile ekrana yansıtılacaktır. Sporcularımız ve antrenörleri ekrandan yansıyan sırt numaraları ile sahneye çıkış sıralarını takip etmeleri gerekmektedir.

 

Modern, Show ve Jazz Dans Yarışması Sporcu Listeleri için Tıklayınız…

Yarışma Programı için Tıklayınız…



Haber Okunma Sayısı: 2599